Magistratii Judecatoriei Sectorului 4 au admis astazi cererea lui Ion Balint, cunoscut drept Nutu Camataru, de a fi eliberat inainte de termen, insa acesta va ramane in inchisoare, pana la judecarea recursului ce poate fi inaintat de procurori la Tribunalul Bucuresti.

Comisia de eliberari conditionate din Penitenciarul Jilava a respins, pe 24 aprilie, in unanimitate cererea de punere in libertate formulata de Ion Balint, zis Nutu Camataru, acesta avand posibilitatea de a face o noua solicitare abia peste opt luni.

Nutu Camataru a contestat, insa, decizia Comisiei la Judecatoria Sectorului 4.

Comisia de transfer de la Penitenciarul Jilava a respins, la randul ei, cererea de transfer a lui Nutu Camataru la Peniteciarul de maxima siguranta Margineni (Dambovita), de unde acesta crede ca ar putea obtine mai usor eliberarea conditionata.

Ion Balint, zis Nutu Camataru, a incercat sa se transfere la Penitenciarul de Maxima Siguranta Margineni, dupa ce Comisia de eliberari conditionate din aceasta inchisoare a decis deja, in secret, in urma cu doi ani, eliberarea conditionata a fratelui sau, Vasile Balint, zis Sile Camataru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.