Reteta succesului: cumperi de la tarani terenuri „imprastiate”, la preturi de nimic, si le transferi pe toate la un loc, langa Timisoara. Cu sprijinul autoritatilor portocalii, s-a strans astfel un „pachet” de peste 640 ha, pentru nemti.
Un grup de „baieti destepti”, legat de PD-L, a reusit sa stranga langa Timisoara un „pachet” de peste 640 de hectare de teren care sa ii permita sa negocieze cu orice mare industrias care doreste sa investeasca aici. De aproape doi ani, „sagetile” acestora au batut satele judetului cautand bob cu bob proprietarii care asteptau de ani de zile sa-si primeasca terenurile.

Tintele investitorilor, dintre care se detaseaza Nicolae Mann, au fost localitatile aflate in zone neinteresante pentru investitii, unde nu mai existau suprafete disponibile si unde oamenii au fost usor de convins ca nu-si vor mai vedea vreodata pamantul inapoi. Asa ca, decat sa ramana cu o hartie in buzunar, au semnat promisiuni de vanzare catre cei care le-au oferit pana la o mie de euro pentru fiecare hectar.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.