Premierul Calin Popescu Tariceanu le-a cerut ministrilor sa se duca la munca de Ziua Mediului - 5 iunie - folosind un mijloc de transport nepoluant.

Membrii Cabinetului Tariceanu vor sosi maine la locurile de munca fie pe jos, fie folosind bicicleta sau mijloacele de transport in comun.

“Le-am cerut ministrilor ca de Ziua Mediului sa se gandeasca sa dam un exemplu, sa lasam acasa autoturismele, sa folosim mijloacele de transport in comun sau mijloace de transport pe doua roti, nepoluante”, a precizat Tariceanu. El a spus ca inca nu s-a gandit cu ce va ajunge maine la Guvern, lasand presei surpriza de a constata la ce mijloc de deplasare s-a decis.

Cativa ministri s-au hotarat deja cum vor proceda. Cristian David, ministrul Internelor si Reformei Administrative, a spus ca el are avantajul de a locui aproape de serviciu, deci va merge pe jos pana la minister.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.