Fostul manager al FC National Cosmin Olaroiu a fost pus sub urmarire penala, pentru delapidare, spalare de bani si evaziune fiscala, informeaza NewsIn.

Fostului manager al FC National i-au fost aduse acuzatiile ieri seara, la sediul Parchetului General, conform unor surse judiciare. Insotit de avocatul sau, Olaroiu a refuzat sa dea vreo declaratie in fata procurorilor.

Aceleasi surse au mai declarat ca Olaroiu nu a mers la Parchet in aceasata dimineata, pentru a evita intalnirea cu presa.

Potrivit unor surse judiciare, Olaroiu a fost dat in consemn la frontiera cu anuntare.

In acelasi dosar, fostul presedinte al echipei FC National, Gino Iorgulescu, este acuzat pentru evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare.

Gino Iorgulescu s-a prezentat, pe 26 mai, la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, avocatul acestuia respingand acuzatiile aduse clientului sau.

Fostul presedinte al FC National a fost audiat, in martie 2007, la Parchetul General, in legatura cu posibile ilegalitati comise in cazul unor transferuri de fotbalisti.

Dosarul a fost deschis dupa ce Agentia Nationala de Administrare Fiscala a depus la Parchetul General, in iunie 2006, o plangere penala impotriva administratorului FC National, Constantin Dumitru Iacov, a presedintelui Asociatiei Pro National, Gino Iorgulescu, si a presedintelui Asociatiei SC Fotbal Club National 2000, Florin Ciobanu. Cei trei sunt acuzati ca ar fi omis sa inregistreze in contabilitate mai multe operatiuni si veniturii realizate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.