Mihai Radulescu, directorul Electrica Serv, o filiala a Electrica SA, este acuzat de o angajata ca a batut-o, in cursul zilei de joi, chiar in incinta societatii, mai exact in biroul acestuia. Femeia a reclamat la 112 incidentul petrecut in prezenta mai multor colegi, dupa care a mers la Institutul National de Medicina Legala (INML) pentru a scoate un certificat care sa dovedeasca agresiunea. La randul sau, directorul Mihai Radulescu neaga incidentul.

Tanara batuta de directorul Mihai Radulescu a fost, pana vineri, sefa Serviciului juridic din Electrica Serv. Ea a fost schimbata din functie la o zi dupa incident.

Atat aceasta, cat si colegii ei povestesc ca Mihai Radulescu si-a iesit din fire in momentul in care i-a cerut “unele dosare importante care-l incriminau”. Seful, mai spun angajatii, ar fi avut “pornirile violente” si cu alte ocazii, insa de data aceasta miza era foarte mare, cu atat mai mult cu cat ar fi urmat sa fie inlocuit din functie.

“Nu vreau sa povestesc. Este jenant. Oricum, am facut o plangere penala. Mai ales ca s-au incalcat tot felul de acte. Eu am fost schimbata din functie cu incalcarea Codului muncii. Am fost agresata in prezenta unor colegi. Unii dintre ei tremurau, altii plangeau”, a declarat pentru cotidianul.ro fostul director juridic.