Manechinul preferat al lui Nicolae Ceausescu, Melek Amet, a murit ieri, la varsta de 49 de ani.

Melek suferea de doi ani de cancer ovarian. Manechin din Epoca de Aur si protejata a Zinei Dumitrescu, Melek era o fire sensibila si exotica, o prezenta placuta. Boala a fost neinduratoare cu ea. A rapit-o de tanara. Se operase, dar boala a recidivat. Nici tratamentele cele mai costisitoare in Italia nu au putut sa impiedice tragicul eveniment.

„S-a intamplat sa-mi fie foarte rau, sa fac o operatie foarte urata, grea. O boala a secolului XX, un pui de cancer ca sa zic asa, ca eu nu-l bag in seama”, se confesa manechinul.

Melek a slabit in doi ani peste 20 de kilograme, ajungand la 34. Dupa ce s-a intors din Italia nu a mai iesit din casa, ci a preferat compania mamei sale.

A fost curtata de foarte multi barbati si a avut doua casnicii, prima la 18 ani cu fiul viceprim-ministrului Virgil Trofin, iar a doua cu un coleg de scoala, Sergiu Mocanu. Urmatoarea relatie stabila a avut-o cu jurnalistul Doru Iuga, cu care urma sa se casatoreasca. Presa a mai cuplat-o cu multe nume sonore, printre care fostul antrenor de la Chelsea, Jose Murinho.

Melek Amet va fi inmormantata azi, la ora 14.00, la cimitirul Ghencea musulman din Bucuresti.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.