Frauda de la Bancpost, opera clanului Camatarilor?Desi se afla in inchisoare, Sile si Nutu Camataru sunt suspectati ca se afla in spatele fraudei de proportii de la Bancpost.
Conform unor surse din randul anchetatorilor, un apropiat al clanului Camataru a realizat clonele la cardurile de salarii Millenium, dupa ce un angajat al bancii - responsabil cu securitatea IT - i-a furnizat, contra cost, informatiile despre clienti.

Extragerile frauduloase s-au facut in perioada Sarbatorilor de Paste. „Suntem convinsi ca Sile si Nutu nu sunt straini de aceasta «afacere», desi se afla in inchisoare”, au declarat sursele citate pentru Evenimentul Zilei. Potrivit acestora, in atacuri ar fi implicati si membri ai temutei bande de spargatori a lui Gheorghe Cozma, alias „Mafiotu'” - cel care, din noiembrie anul trecut si pana la inceputul acestui an, a coordonat mai multe spargeri la banci si showroomuri auto din tara si a fost pus, apoi, in libertate de magistratii Tribunalului Bucuresti.

Anchetatorii sustin ca o pare din cardurile Millenium atacate de membrii bandei lui „Mafiotu'” apartin unor politisti. De altfel, 1.500 din cei 20.000 de clienti Bancpost pagubiti sunt politisti. Acestia nu isi pot folosi nici acum la bancomate cardurile de salarii Millenium, blocate dupa atacurile din saptamana 28 aprilie- 1 mai.


Despre autor:

Sursa: Antena3.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.