Avocatul lui Gigi Becali, Catalin Dancu, a declarat pentru NewsIn ca in cazul in care Becali va fi trimis in judecata pentru dare de mita si va fi condamnat, acesta risca pana la 12 ani de inchisoare.

Pedeapsa de 12 ani este maxima pe care poate sa o primeasca Becali pentru infractiunea de dare de mita de care este acuzat.

Intrebat daca acest caz ii va afecta candidatura lui Gigi Becali la presedintie, avocatul Catalin Dancu a declarat, pentru NewsIn, ca faptul ca Becali este cercetat pentru luare de mita nu are nicio legatura cu candidatura acestuia la functia de Presedinte al Romaniei. "Nici nu se pune problema. Ce, Traian Basescu nu era judecat in dosarul Flota?! V-am dat cel mai bun exemplu. Nu are nicio legatura", a sustinut avocatul Catalin Dancu.

Avocatul lui Gigi Becali, Catalin Dancu, a declarat astazi pentru NewsIn, ca cel mai probabil clientul sau se va prezenta la DNA, saptamana viitoare, in dosarul meciului CFR Cluj.

Biroul de Informare si Relatii Publice al DNA a precizat astazi ca procurorii anticoruptie nu au retinut inca nicio persoana. Totusi, procurorii sustin ca se afla in desfasurare o ancheta penala a Sectiei de combatere a coruptiei - structura centrala, in cadrul careia a fost inceputa urmarirea penala fata de mai multe persoane pentru infractiuni de coruptie. DNA a mai precizat ca, deocamdata, nu poate face publice detalii despre ancheta, din motive de confidentialitate.

Surse judiciare au declarat ca in dosar ar fi urmarite penal patru persoane, printre care, Gigi Becali, care ar fi acuzat de dare de mita, partenerul sau, Teia Sponte, acuzat de complicitate la dare de mita si un jucator de la Universitatea Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.