Colegiul Director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii a decis ieri sa amane pentru data de 9 mai luarea unei decizii, in ceea ce priveste afirmatiile facute la un post de televiziune de Cristian Popescu Pidone la adresa femeilor din Primaria sectorului 4.
La sedinta de ieri, Piedone nu a fost prezent, el trimitand un emisar, asa cum s-a intamplat si atunci cand a spus ca a fost personal la sediul Primariei sectorului 4 sa-si ceara scuze pentru gafa facuta. El vroia sa-si ceara scuze pentru ca le trimisese pe femeile din Primaria sectorului 4 pe centura, unde le-ar sta mai bine, acolo fiind, in opinia lui, mult mai utile decat in administratia publica.

Reamintim ca toate femeile din Primaria Sectorului 4, prin organizatia de Sindicat, au depus in data de 22 aprilie 2008 o plangere la CNCD, prin care solicitau acestuia sa ia act de declaratiile lui Piedone. In acest timp, oficialii CNCD s-au autosesizat dupa aparitia in presa a afirmatiilor facute de Piedone.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.