Medicii de familie din Capitala, care au contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CSAMB), vor primi, incepand de joi, laptopuri, imprimante si genti, din partea Ministerului Sanatatii Publice, a anuntat, miercuri, Autoritatea de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti.
Pentru a putea primi laptopurile, medicii trebuie sa~ aiba~ asupra lor buletinul sau cardul de identitate, stampila, parafa, numarul de inregistrare al cabinetului, numarul de autorizatie sanitara si numarul de contract cu CSAMB.

Medicii al caror nume de familie incepe cu litera A sau B vor putea sa isi ridice laptopurile incepand de joi, iar cei al caror nume incepe cu C sau D - de vineri. Restul medicilor vor fi programati dupa Sarbatorile de Paste, incepand cu 29 aprilie.

Distribuirea laptopurilor se face intre orele 10 si 16, la sediul Autoritatii de Sanatate Publica. Medicii care nu pot sa se prezinte in ziua anuntata vor fi reprogramati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.