Judecatorul care supervizeaza ancheta preliminara in dosarul lui Ioan Rus, romanul care ar fi violat si injunghiat o tanara africana in Italia, a ordonat supunerea acestuia unei expertize psihiatrice, relateaza ANSA in pagina electronica, potrivit NewsIn.

Rezultatele expertizei vor fi anuntate in aproximativ 20 de zile. Examinarea va stabili daca suspectul are capacitatea mentala necesara pentru a participa in mod util la ancheta.

Procurorul insarcinat cu cazul ceruse anterior sa fie verificata "capacitatea" lui Rus de a intelege ceea ce face in momentul comiterii faptelor de care este acuzat.

Expertiza a fost ordonata dupa ce Rus a sustinut ca nu isi aminteste decat ca a ajutat-o pe victima sa treaca strada. Potrivit magistratului care coordoneaza ancheta, romanul parea foarte confuz in momentul interogatoriului si a spus ca nu este de acord cu reconstituirea facuta de politie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.