Lansarea oficiala a Baneasa Shopping City programata pentru 18 aprilie 2008, reprezinta si lansarea primului Food-Court pe trei niveluri din Romania, sub denumirea de Food & Fun City. Food-Court-ul din Baneasa Shopping City va avea parterul dedicat segmentului fast-food, primul etaj rezervat restaurantelor, iar cel de-al doilea etaj va fi o zona club, lounge&spa.

In Food & Fun City vom gasi pentru prima data in Romania, renumitele branduri internationale, BURGER KING si NORDSEE. BURGER KING este, ca marime, cel de-al doilea lant de restaurante fast food din lume, cu peste 11.300 de locatii in Statele Unite si in alte 69 de tari.

Noutatile culinare vor fi aduse in premiera in Romania si de: CHOPSTIX, CEDARS FOOD LEBANESE TEASTE, QUIZNOS, SHE-SHE RESTAURANT ASIATIC, VOM FASS si patiseria PAUL care vor oferi consumatorului roman mancaruri delicioase in toate varietatile de bucatarii internationale pentru cele mai rafinate gusturi.

Pe langa aceste premiere, branduri de succes deja existente pe piata din Romania, vor fi prezente in Food & Fun City: PIZZA HUT, KFC, LA ZAMFIR, McDonald’s, MONDOGEL, BUONGIORNO, ARGENTINE, BUBBLES-SAVEUR si EL UNICO.

In Baneasa Shopping City, aroma celor mai de calitate cafele va putea fi savurata pentru prima oara in tara, in coffeeheaven si COFFEE REPUBLIC.

Alaturi de aceste prestigioase cafenele internationale, branduri de succes deja existente pe piata din Romania, vor fi prezente in Baneasa Shopping City: CENTRO, STARBUCKS (a patra locatie din Romania), GLORIA JEAN'S COFFEES, CAFE NESCAFE si MO BAR.

"Food & Fun City reprezinta o PREMIERA in Romania in domeniul retailului culinar, fiind un adevarat Oras al Gastronomiei. Food-Courtul Baneasa Shopping City asigura consumatorului roman tot confortul necesar pentru a-si satisface si cele mai ravnite pofte culinare prin varietate si noutate", sustine Ali Ergun Ergen, Retail Administrator & Development Manager al Baneasa Developments.