Controlorii de trafic aerian de la Romatsa sunt dispusi sa plateasca o parte din daunele cerute de pasageri in procesul deschis companiei Tarom.

Romatsa a schimbat cinci functionari din conducere, in urma accidentului din luna decembrie 2007, de pe Aeroportul International Otopeni, cand o aeronava Tarom a fost avariata dupa ce a lovit o masina aflata pe pista. informeaza Adevarul.

Compania a luat masuri si in cazul celor trei controlori de trafic implicati in incident care, potrivit directorului general-adjunct operational, Bogdan Donciu au fost introdusi in programe de testare in vederea reconfirmarii abilitatilor. Acestia vor avea de platit si o parte din daunele cerute de pasageri, in procesul deschis companiei Tarom.

Potrivit Ziua, mai multi pasageri au dat in judecata Tarom, pentru incidentul din decembrie 2007, solicitand daune de circa 520.000 de euro de fiecare. Primul termen in acest proces trebuia sa se judece miercuri, insa a fost amanat,.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.