Filmele "California Dreamin'", de Cristian Nemescu, "Legaturi bolnavicioase", in regia lui Tudor Giurgiu si "Ingerul necesar" de Gheorghe Preda ruleaza in aprilie in capitala Republicii Cehe, la Festivalul Filmului European, informaza Institutul Cultural Roman din Praga.

Filmul "California Dreamin'", in regia lui Cristian Nemescu, va rula pe 24 aprilie la Festivalul Filmului European de la Praga. Pelicula, care are in rolurile principale actorii Armand Assante, Razvan Vasilescu si Maria Dinulescu a primit anul trecut distinctia "Un certain regard" din partea juriului de la Festivalul de Film de la Cannes.

"Legaturi bolnavicioase", bazat pe romanul omonim al Ceciliei Stefanescu, spune povestea relatiei unor frati, interpretati de cantaretul rock Tudor Chirila si actrita Maria Popistasu si va rula in festivalul de la Praga pe 22 aprilie.

"Ingerul necesar", in regia lui Gheorghe Preda, va fi prezentat la Praga pe 18 aprilie.
La festival sunt invitati regizorul Tudor Giurgiu, actorul Andi Vasluianu, care interpreteaza rolul unui soldat in "California Dreamin" si criticul si istoricul de film Manuela Cernat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.