Premierul Tariceanu incearca sa demonstreze ca nu-si merita renumele de om slab si tolerant la atacuri, declansind in ultimele doua zile adevarate rafale verbale la adresa adversarilor din PD-L
Turneul electoral al premierului Tariceanu a continuat ieri la Braila, unde au fost lansati candidatii libe­rali in alegerile locale. Discursul premierului a fost evident impanat cu atacuri la adresa lui Theodor Stolojan si a liderilor PD-L, carora premierul le-a rezervat in ultima vreme cate o ironie pe zi, informeaza Jurnalul National. “Il privesc cu compasiune pe acest domn numit Stolojan, care, dupa ce a fost in curtea domnului Iliescu si era acolo pe post de ridicator de mingi la fileu, a plecat la Partidul Democrat. Cred ca stiti cum se numeste acest lucru, se numeste traseism politic. Nu cred ca astazi te poti numi socialist, dupa aia sa te nu­mesti liberal, dupa aia sa spui ca esti la Partidul Democrat. Ce credi­bi­litate au acesti oameni eu nu in­te­leg. Nu numai atat. Trecand la PD, de unde a fost presedintele aces­tui partid, a ajuns sa fie ajutor de aju­tor. Deci, domnul Stolojan se com­pla­­ce in postura absolut incredibila de ajutor al domnului Boc, care este aju­­torul presedintelui. Probabil ca aceasta este anvergura domnului St­o­lojan, din pacate”, a spus Ta­riceanu.

Prim-vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan, a reactionat imediat la declaratiile premierului, replicand ca Tariceanu ar trebui sa-i fie recunoscator pentru faptul ca se afla la guvernare. ''Manipuleaza opinia publica. El stie ca eu nu am facut parte din PSD si nici din FSN. Am fost premier din septembrie '91 in urma invaziei minerilor. Singurul partid in care am fost membru este PNL. Imi pare rau ca premierul isi bate joc de banii publici participand in timpul vizitelor de lucru la lansarile de candidati. Si sa nu uite domnul prim-ministru ca datorita mie, lui Basescu, lui Boc, oameni care au muncit cat timp el era la mare, a ajuns la guvernare", a spus liberal-democratul. Potrivit Ziua, confruntarea are loc la numai o zi dupa ce Tariceanu i-a numit pe Stolojan si pe Boc ''papagalii lui Basescu'' si ''personaje jalnice'' de pe scena politica romaneasca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.