Daca ar fi sa luam ad litteram informatiile aparute pe site-ul Casei Albe, presedintele american nu are habar unde se duce si cu cine se intalneste pe 2 aprilie.
Presedintele SUA, George W. Bush, se va deplasa la „Constadt", pe litoralul Marii Negre, pentru a se intalni cu „presedintele Vasesque". Interesantele informatii apar pe site-ul oficial al Casei Albe, www.whitehouse.gov, in transcriptul conferintei de presa tinute de Stephen Hadley, consilierul lui Bush pe probleme de securitate nationala.

Hadley a tinut un briefing de presa in care a prezentat agenda presedintelui George W. Bush pentru inceputul lunii aprilie, cand va avea loc Summitul NATO de la Bucuresti. Consilierul a vorbit despre vizita lui Bush in Ucraina din 1 aprilie, dupa care a precizat ca presedintele american va sosi in Romania in 2 aprilie. Conform transcriptului conferintei de presa, „presedintele va merge apoi in Romania, pentru a participa la Summitul NATO si pentru a se intalni cu autoritatile romane".

El se va deplasa la Constadt, pe litoralul Marii Negre, pentru a se intalni cu "presedintele Vasesque". A doua oara cand Hadley a pronuntat numele sefului de stat al tarii-gazda, acesta a devenit din "Vasesque" "presedintele roman B sescu". Hadley a adaugat ca Romania este "un partener apropiat al Statelor Unite care s-a dovedit a fi un aliat NATO valoros, de cand s-a alaturat Aliantei in 2004".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.