Fostul ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, este audiat astazi la DNA. Potrivit Realitatea, Ioan Avram Muresan a declarat ca acuzatiile la adresa sa sunt confuze.

„Ma acuza de trafic de influenta, desi eu nu mai am nicio functie publica”, a explicat Muresan, dupa cum informeaza Antena3. In legatura cu audierea de la DNA, Muresan spera ca discutiile sa se poarte in termeni „reali”, „nu pe trucajele de la televizor”.

"Imaginile care au aparut la televizor sunt trucate. In acele imagini, eu discutam cu Decebal Traian Remes despre agricultura", a precizat Muresan.

Ioan Avram Muresan este acuzat ca ar fi intermediat mita data de omul de afaceri Gheorghe Ciorba fostului ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remes.

Remes a demisionat din functie a doua zi dupa ce postul public de televiziune a difuzat imagini si inregistrari din care reiesea ca a luat mita de la Ioan Avram Muresan. Procurorul general a cerut la Cotroceni aviz pe numele lui Remes pentru inceperea urmaririi penale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.