Investitia Nokia de la Jucu, judetul Cluj, a producatorului finlandez de telefoane mobile a intrat in vizorul procurorilor anticoruptie
Departamentul National Anticoruptie (DNA) a trimis, ieri, o adresa prin intermediul Serviciului Teritorial Cluj, catre Consiliul Judetean (CJ) Cluj, prin care solicita documentatia aferenta demararii si continuarii negocierilor cu compania finlandeza, documente privind concesionarea terenului aferent, ofertele, scrisoarea de intentie, contractele si, inclusiv, corespondenta.

Vestea anchetei a picat la o zi dupa ce autoritatile judetene fusesera felicitate pentru investitia Nokia de Markus Meckel, fostul ministru de externe al Germaniei. Presedintele CJ, Marius Nicoara, a precizat ca nu cunoaste obiectul cercetarilor DNA si ca nu stia despre existenta vreunei sesizari privind investitia Nokia. In replica la declaratiile lui Nicoara, reprezentantii DNA au precizat insa ca ancheta vizeaza tranzactiile cu terenurile de la Jucu si nicidecum afacerea Nokia.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.