22,6% dintre romani au incredere in Regele Mihai I, arata un sondaj IMAS intrat in posesia EVZ. Fostul suveran ocupa a patra pozitie, la mica distanta de Gigi Becali (23%), clasat pe locul 3.
Presedintele Traian Basescu se mentine pe primul loc, cu 45%, secundat de prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan (29%). Dupa Regele Mihai I, pe locurile 5-7 se situeaza Mircea Geoana (20,3%), Adrian Nastase (19,8%) si Calin Popescu-Tariceanu (17,8%).

In rest, topul increderii ramane neschimbat. Presedintele Traian Basescu se mentine pe primul loc, cu 45%, secondat de prim-vicepresedintele PDL, Theodor Stolojan, cu 29%. Dupa Gigi Becali si Mihai I se claseaza presedintele PSD Mircea Geoana, cu 20,3% si Adrian Nastase, cu 19,8%. Premierul Tariceanu se claseaza printre ultimii, cu 17,8%, dar inaintea lui Emil Boc si C.V. Tudor, cotati cu 14,9%, respectiv 12,3%.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.