Teodor Melescanu si Catalin Predoiu, desemnat vineri de premierul Calin Popescu Tariceanu pentru postul de ministru, au semnat luni protocolul de predare-primire a portofoliului Ministerului Justitiei, informeaza NewsIn.

"Sigur ca sunt regrete, dar intre aparare si justitie, am preferat intotdeauna apararea, a spus Teodor Melescanu, la predarea portofoliului Justitiei.

Avocatul Catalin Predoiu a depus, vineri seara, juramantul de investire in functia de ministru al Justitiei, in cadrul unei ceremonii la Palatul Cotroceni.

La ceremonie au fost prezenti doar presedintele Traian Basescu, premierul Calin Popescu Tariceanu si ministrul apararii Teodor Melescanu. Premierul Tariceanu l-a propus, vineri, pe Catalin Marian Predoiu pentru postul de ministru al justitei.

Predoiu este avocat specializat in drept comercial. A predat la Universitatea Bucuresti si are un doctorat in drept comercial, summa cum laude. Membru al Baroului Bucuresti din 1991, Predoiu este asociat la firma de avocatura Zamfirescu &Racoti& Predoiu.

Tariceanu a renuntat astfel astfel la mutarea lui Teodor Melescanu de la Ministerul Apararii la Ministerul Justitiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.