Fostul ministru al apararii nationale, Victor Babiuc, s-a prezentat din nou aastazi la DNA insotit de avocatul Gheorghe Diaconescu, dupa ce luni s-a intalnit cu procurorii anticoruptie in dosarul in care este cercetat pentru schimbul de terenuri dintre MApN si Gigi Becali.
Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie l-a sesizat, pe 19 septembrie, pe presedintele Romaniei pentru ca acesta sa ceara urmarirea penala a lui Victor Babiuc, fost ministru PD al apararii nationale, pentru luare de mita si abuz in serviciu, in dosarul schimbului de terenuri dintre MApN si Gigi Becali.

Reamintim ca instanta suprema a respins in data de 25 mai ca inadmisibila plangerea fostului ministru al apararii, Victor Babiuc, impotriva rezolutiilor prin care procurorii Parchetului General au decis redeschiderea dosarului schimbului de terenuri dintre finantatorul Stelei, George Becali si MApN, si l-au trimis la DNA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.