Petitia telespectatorilor Realitatea TV intra astazi intr-o noua etapa.

Documentul semnat de aproape 123.000 de oameni, care si-au exprimat astfel nemultumirea legata de o taxa considerata discriminatorie, este expus azi in fata Comisiei de Petitii a Parlamentului European. Si tot azi, documentul va fi analizat si de Comisia pentru petitii a Camerei Deputatilor.

Astazi, reprezentantii petitionarilor - Andrei Gheorghe, din partea Realitatea Media si Horatiu Margoi din partea ACR - vor fi primiti de presedintele Comisiei.

Petitia telespectatorilor Realitatea TV a ajuns saptamana trecuta la cele mai importante institutii ale statului, dar si la Parlamentul European. Decizia ca petitionarii sa fie invitati atat de rapid pentru a-si prezenta opinia a fost luata de europeni poate si din cauza numarului mare de semnaturi - peste 122.000.

Este petitia cu cele mai multe semnaturi primita vreodata de Comisia Europeana. Cea care ii urmeaza pe locul doi a strans doar 7.000 de nume. La discutiile din cadrul Comisiei de Petitii a Parlamentului European va participa si europarlamentarul roman Victor Bostinaru, membru al acestei comisii.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.