Andreea Marin Banica nu mai este gazda emisiunii care a facut-o celebra la TVR, dar se tine in continuare de “Surprize”.
Este vorba despre un nou proiect al Zånei, de data asta in presa scrisa. Andreea va fi directorul editorial al unei reviste pentru femei, ce urmeaza a fi lansata in luna martie. Patronul publicatiei este nimeni altul decåt Alexandru Raducanu, cel care a scris o carte despre Andreea Marin in 2001.

Incepand din 13 martie, Andreea va fi directorul editorial al revistei “Business Woman”, o publicatie care se adreseaza femeii de cariera din Romania. Colaborarea dintre Andreea Marin si Alexandru Raducanu a inceput cu ani in urma, cand actualul patron al revistei a scris o carte despre viata Zanei, “Andreea Marin – Povestea succesului”. “Atunci am cunoscut-o pe Andreea si am realizat cum este ea cu adevarat: un om superprofesionist, care mi-a revelat un alt ritm si nivel de lucru. Are o capacitate de munca absolut impresionanta. Apoi, cand mi-a venit ideea lansarii unei noi reviste, m-am gandit la ea, pentru ca mi-am dorit o persoana puternica. Propunerea i-am facut-o acum un an, dar abia acum s-a concretizat”, ne-a declarat Alexandru Raducanu. “De ani de zile am astfel de propuneri si am tot ezitat pana acum sa le accept. Acum insa am gasit intelepciunea si dorinta in mine de a face o schimbare radicala de ritm in viata mea, pentru a trai fericirea acestui moment unic in care am devenit mama. Mi-am regasit astfel linistea, bucuria de a trai in primul rand pentru familia mea, pentru o carte buna, pentru lectiile de dans si pian, pentru calatorie, si abia apoi pentru ceea ce numim cariera. Asa se face ca am regasit si placerea de a sta la masa de scris. De Alexandru Raducanu, publisherul care mi-a facut oferta, n-am stiut nimic timp de vreo cinci ani, ne-am intalnit doar o data, iar anul trecut ne-am regasit cand el mi-a cerut un interviu pentru revista The Marketer. La ceva timp dupa aceea, m-a intrebat daca nu m-ar interesa un proiect in presa scrisa. M-am gandit ca sunt inconstienta daca, insarcinata fiind si muncind in ritm nebun pana in luna a opta, mai adaug inca ceva in plus, asa ca n-am vrut sa-l incurc. El a avut abilitatea de a astepta momentul potrivit in care sa revina cu o propunere mult mai clara. Dupa ce am nascut si am intrat intr-un ritm firesc acasa cu noutatea din viata mea, am regasit mailul sau asupra caruia nu avusesem timp sa ma aplec si mi s-a parut foarte bine argumentat proiectul sau, dar i-am admirat si entuziasmul absolut necesar mai ales la inceput de drum intr-o piata atat de aglomerata cum e piata presei de la noi. Sunt multe reviste la taraba, dar daca stai sa alegi ce are cu adevarat continut, vei vedea ca de fapt oferta nu e atat de bogata, multe informatii sunt prezentate la fel de superficial in 10 publicatii, nu aduc nimic nou. Numeri pe degete interviurile pe care sa le tii minte mai mult de o zi si articolele care sa insemne mai mult decat barfa, revistele pe care chiar vrei sa le pastrezi dupa ce le-ai rasfoit, pentru ca merita sa revii la ele. Asa ca n-am nici o indoiala ca voi face o treaba cel putin civilizata, cu seriozitatea cu care tratez orice demers”, ne-a povestit vedeta TVR.

«Andreea aduce un capital de imagine urias»

Raducanu ne-a mai declarat ca Andreea se implica deja activ in coordonarea politicii editoriale a revistei, iar colaborarea lor este departe de a fi doar o asociere de imagine. “Cu toate astea, e drept, Andreea va aduce un capital de imagine urias pentru revista. Acesta este insa consolidat pe munca ei, pentru ca este foarte implicata in ceea ce face. Este o onoare sa o avem pe Andreea Marin alaturi de noi, era cea mai buna optiune”, ne-a mai spus Raducanu. Si Andreea spune ca nu va avea un rol decorativ in cadrul revistei: “Nu m-am implicat nici pana acum vreodata doar la nivel superficial, nu-mi sta in fire sa am un rol de “papusa”. Exista alti oameni care doar zambesc frumos si atat, poate sunt mai fericiti cu mai putine responsabilitati, uneori ii invidiez, dar asta sunt eu si nici nu incerc sa ma schimb”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.