Surse din conducerea PNL au declarat pentru Cotidianul ca liberalii vor intirzia inaintarea propunerilor pentru Ministerul Justitiei si cel al Apararii la Cotroceni pina dupa ce se incheie reuniunea NATO de la Bucuresti.
Sedinta comuna a celor doua Camere ale Parlamentului pentru “problema” Kosovo a aminat ieri si sedinta Biroului Permanent Central al PNL, for in care trebuia sa se discute situatia locului vacant la Ministerul Justitiei si a “transferului” lui Teodor Melescanu de la Aparare la acest minister. Se pare insa ca liberalii au decis deja strategia in ceea ce priveste cele doua ministere. Potrivit unor surse din conducerea partidului, “se va merge, pina dupa Summit-ul NATO pe varianta statu-qvo-ului”. Concret, este vorba de pastrarea lui Teodor Melescanu titular la Ministerul Apararii si, totodata, in postura de interimar la Ministerul Justitiei. Sursele citate au mentionat ca este posibila prelungirea interimatului lui Melesacanu la Justitie, dupa expirarea perioadei de 45 de zile, prin emiterea unei hotariri de guvern, care sa constituie o noua perioada de interimat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.