Fratele sefului statului, Mircea Basescu, ar fi concesionat doua terenuri pe care urmeaza sa construiasca un club de mai multe stele, in apropiere de Techirghiol
Usor izolat, dar plasat intr-o zona incarcata de frumuseti naturale, locul viitoarei investitii constituie spatiul ideal pentru o un complex de lux. Nici vecinii nu sunt de neglijat, fiind vorba de persoane de vaza, informeaya Ziua.
Terenul pe care va fi ridicat localul "cu circuit inchis" se afla langa digul de delimitare a zonelor 1 si 2 din lacul Techirghiol si este pozitionat intre lac si o livada despre care localnicii sustin ca ar apartine tot lui Mircea Basescu.

In aceasta companie selecta, fratele lui Traian Basescu poate sa inaugureze un nemaipomenit campament turistic, rezervat petrecerilor exclusiviste, cu turisti potenti financiar. Concesiunea se afla la mare distanta de oras, insa Consiliul Local Techirghiol i-a dat o mana de ajutor lui Mircea Basescu si a aprobat, in graba, trecerea in intravilan a unei suprafete de aproape un hectar, precizeaza Cancan.
Potrivit altor surse, Mircea Basescu ar putea sa-si extinda investitia imobiliara in zona pana la 20-30 ha.
Un motiv plauzibil ar fi, desigur, faptul ca, pana in prezent, nu s-a inventat un sat de vacanta pentru trupele americane din judet.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.