Mai multe curse aeriene care trebuiau sa aterizeze, miercuri dimineata, pe Aeroportul din Timisoara, au fost redirectionate spre Aeroportul International Arad, din cauza cetii care nu a permis aterizarea in siguranta pe aeroportul timisorean, transmite corespondentul NewsIn.

Potrivit celor precizate de Ovidiu Mosneag, director comercial al Aeroportului din Arad, in cursului diminetii de miercuri au fost redirectionate cinci avioane, care efectuau curse dinspre Oradea, Sibiu, Bacau, Iasi si Ucraina.

„Primul avion a aterizat la Arad in jurul orei 8.00, dupa care au urmat si celelalte care nu au putut ateriza pe Aeroportul din Timisoara. Aproximativ 120 de pasageri din cateva curse au fost debarcati si au asteptat in aerogara pana la decolarea spre Timisoara. Din fericire nu am avut incidente cu pasagerii, iar traficul aerian s-a desfasurat normal, fara probleme“, a declarat Ovidiu Mosneag.

La orele amiezii, traficul aerian pe Aeroportul din Timisoara s-a reluat, conditiile atmosferice permitand aterizarea si decolarea aeronavelor in siguranta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.