Filmul lui Cristian Mungiu laureat cu Palme d'Or, "4 luni, 3 saptamani i 2 zile", a incasat aproape 200.000 de dolari n cinematografele americane in cele doua saptamani de cand ruleaza ntr-un numar limitat de sali, potrivit site-ului specializat boxofficemojo.com.

Filmul lui Cristian Mungiu laureat cu Palme d'Or, "4 luni, 3 saptamani si 2 zile", a incasat aproape 200.000 de dolari in cinematografele americane in cele doua saptamani de cand ruleaza intr-un numar limitat de sali, potrivit site-ului specializat boxofficemojo.com.

Pelicula romaneasca a avut premiera oficiala In SUA pe 25 ianuarie, cand a rulat In doar doua sali de cinema, la New York, iar din weekend a putut fi vazut In 11 sali, un numar restrans in comparatie cu liderul din box-office-ul american, "Hannah Montana/Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert Tour", care a rulat in 683 de cinematografe si a incasat 29 de milioane de dolari.

Filmul romanesc s-a clasat pe locul 33 in box-office-ul american de weekend, cu incasari de 122.000 de dolari, iar in total, de cand ruleaza in SUA, a adunat 196.000 de dolari.

"4 luni, 3 sptamani si 2 zile" va avea luni seara si o proiectie speciala la Bucuresti, de la ora 18.00, la Cinematograful "Studio", destinata reprezentantilor misiunilor diplomatice la Bucuresti, potrivit organizatorilor, Ministerul Culturii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.