In aceasta vara, trupa irlandeza U2 ar putea concerta in inima Moldovei. Acest proiect este trecut pe lista municipalitatii iesene ca urmare a faptului ca, anul acesta, se implinesc 600 de ani de la atestarea documentara a orasului
Pentru organizarea acestui concert a fost prevazut un buget de 7 milioane de lei din totalul fondurilor alocate de primarie pentru programul 'Iasi 600>>. Consiliul local a aprobat includerea a peste 200 de proiecte privind organizarea unor manifestari in cadrul programului Iasi 600. Costul punerii in practica a tuturor proiectelor este de 38,2 milioane de lei noi. Proiectele au fost propuse atat de angajatii primariei, cat si de reprezentantii institutiilor culturale iesene. Se are in vedere printre altele realizarea unor documentare, diverse albume, seminarii, spectacole stradale, concerte de muzica clasica. In schimb, doar proiectele corespunzator intocmite vor primi finantare in momentul aprobarii bugetului local pe 2008. „Acele proiecte care pana la aprobarea bugetului local pe 2008 nu vor fi detaliate narativ si financiar de autorii lor vor fi eliminate de pe lista“, se precizeaza in hotararea aprobata de consilierii locali.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.