Nicolae Romulus Mailat nu si-a violat victima, este concluzia legistilor italieni
Gardianul informeaza ca autoritatile italiene au dat ieri publicitatii varianta finala si oficiala a raportului medico-legal privind moartea Giovannei Reggiani. Astfel, potrivit expertizei, Nicolae Romulus Mailat nu si-a violat victima nici inainte, nici dupa ce a agresat-o. Ziarul nostru a aratat inca de anul trecut ca romanul nu a avut nici un contact sexual cu victima sa. In urma audierilor, Mailat a recunoscut ca a jefuit-o pe femeie si a negat ca ar fi ucis-o.

Ziua citeaza declaratia atasatul de Interne in Italia, comisarul sef Marian Mandroc :"Raportul medico-legal confirma ipoteza initiala, aceea ca Mailat nu a savarsit o agresiune sexuala. In zona genitala nu exista escoriatii, nu exista echimoze, iar victima era imbracata". Potrivit acestuia, Mailat va fi acuzat de omor si de talharie in acest caz, urmand ca procesul sa inceapa la mijlocul lunii acestei luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.