Patinatorul Evgeny Plushenko si violonistul Edvin Marton, care au sustinut un show la Bucuresti in februarie 2007, revin in Romania pentru doua spectacole, pe 24 si 25 aprilie, la Sala Polivalenta, potrivit organizatorilor, Amphitrion.

Cei doi vor sustine un spectacol pe gheata artificiala ce va fi montata in Sala Polivalenta, iar la show-ul "Kings on Ice II", ce va avea doua reprezentatii, ambele de la ora 19.00, va participa si fosta campioana europeana la patinaj artistic Surya Bonaly.

Marton si Plushenko au sustinut si in 25 februarie 2007 doua spectacole la Bucuresti, pe patinoarul ''Mihai Flamaropol". Edvin Marton a cantat pe o vioara Stradivarius, un instrument pe care Banca Elvetiei i l-a daruit in 1996 si este evaluat la aproximativ patru milioane de dolari. Violonistul a mai sustinut un show in Romania in septembrie 2007, la Sala Palatului, alaturi de Orchestra din Monte Carlo, alcatuita din cinci instrumentiste.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.