Ministrii de Interne roman si italian, Cristian David si Giuliano Amato, s-au intalnit, miercuri, si au discutat, printre altele, despre cazul romanului Romulus Mailat, presupusul asasin al italiencei Giovanna Reggiani.
Cei doi oficiali au participat la Conferinta europeana privind populatia roma care a avut loc in capitala Italiei. Amato si David au batut palma si au cazut de acord ca au depasit criza generata de oribila crima care avut loc in noiembrie anul trecut. Prin intermediul unui comunicat remis ZIUA Online, Biroul de presa al MIRA precizeaza: "Ministrul de interne italian a apreciat ca momentul creat in urma impactului emotional generat de cazul Mailat e depasit". In cadrul intalnirii, Amato a precizat ca pozitia autoritatilor italiene fata de cetatenii romani a fost una constanta "in sensul ca Italia nu face expulzari colective".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.