Presedintele Traian Basescu l-a numit pe Catalin Avramescu pe postul liber de sef al Cancelariei Prezidentiale
Seful statului nu a comunicat oficial numirea pe postul de consilier de stat la Administratia Prezidentiala a publicistului Catalin Avramescu.

Doar consultarea intimplatoare a paginii de Internet a Palatului Cotroceni a facut posibila aflarea cooptarii unuia dintre cei mai vocali sustinatori ai sefului statului in echipa de consilieri.

Catalin Avramescu a fost numit pe postul lasat liber de Elena Udrea, cel de sef al Cancelariei Prezidentiale. Elena Udrea a parasit prin demisie Palatul Cotroceni, in urma scandalului legat de afacerile sotului ei, Dorin Cocos. Dupa plecarea Elenei Udrea, nimeni nu a mai ocupat postul de sef al Cancelariei Prezidentiale, de problemele specifice ocupindu-se secretarele, conform unor surse din interior. Anterior, alaturi de Elena Udrea, de coordonarea Cancelariei Prezidentiale se ocupa, cu acelasi rang de secretar de stat, Stana Anghelescu. Si Anghelescu a fost nevoita sa demisioneze din cauza afacerilor sotului ei, fiind acuzata ca ar fi intervenit pentru anularea unor datorii fiscale ale acestuia.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.