Negoescu a spus ca "Tarziu" este un film de scoala, "filmul de absolventa de anul IV" de la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica (UNATC), si care a fost filmat in sediul Realitatea TV.

Pelicula spune povestea unui tanar jurnalist care trebuie sa faca o stire in fostul sau liceu si nu reuseste sa obtina material video. Ca urmare, apeleaza la un fost prieten pe care nu l-a mai vazut de foarte mult timp. In film joaca Tudor Aaron Istodor si Andrei Mateiu.

Filmarile au durat cinci zile, patru zile in mai si inca una in iunie, cand Negoescu a refilmat o scena. Pelicula a fost terminata in perioada octombrie-noiembrie.

"Cand l-am facut nu-mi faceam sperante ca va lua premii, l-am facut pentru mine si sufletul meu", a spus Negoescu, care a adaugat ca ii este suficient faptul ca a fost selectat la Berlin.

In competitia de scurtmetraj a festivalului de la Berlin, ce va avea loc in februarie, va participa si "O zi buna de plaja", regizat de Bogdan Mustata dupa un scenariu de Catalin Mitulescu, care spune povestea a trei delicventi minori fugari.

De asemenea, filmul "Acasa" al regizorul Paul Negoescu, in varsta de 23 de ani, a fost selectat in competitia de scurtmetraj a editiei a 37-a a Festivalului International de Film de la Rotterdam, informeaza NewsIn.

Imagine: Paul Negoescu
Sursa: www.cinemagia.ro