Cei patru membri ai formatiei au cantat in fata a aproximativ 20.000 de oameni care i-au rechemat pe scena la finalul celor doua ore de spectacol in care au ascultat de la cele mai cunoscute hituri, la piese cantate pentru prima data in concert.

Multi dintre fani au plecat in extaz, unii au spus chiar ca trupa Led Zeppelin a sunat mai bine decat in zilele de glorie din anii '70.

"I-am vazut de cateva ori in anii '70, si cred ca au fost mai buni (acum - n.r.)", a spus John, un fan trecut de 50 de ani. "Calitatea sunetului era foarte slaba pe vremuri".

Solistul Robert Plant, de 59 de ani, a defilat pe "Good Times Bad Times" in debutul unuia dintre cele mai asteptate concerte din ultimii ani.

Un Jimmy Page grizonat, de 63 de ani, a amintit lumii de ce este considerat unul dintre cei mai buni chitaristi, in timp ce John Paul Jones, de 61 de ani, si-a demonstrat versatilitatea si a facut trecerea de la bas la clape.

Cvartetul a fost completat de Jason Bonham, la baterie. Tatal sau John, fostul basist al formatiei, a murit in 1980 si a dus la destramarea grupului care a vandut peste 300 de milioane de albume si a influentat stilul a nenumarate formatii.

Led Zeppelin au cantat hituri mai vechi, "Stairway to Heaven", "Kashmir" si "Whole Lotta Love", dar si piese mai putin cunoscute precum "In My Time of Dying" si "For Your Life", cantate pentru prima data live.

Spectacolul de ieri seara a fost primul concert intreg sustinut de Led Zeppelin din 1979, potrivit revistei specializate NME, care a facut grupului o recenzie stralucitoare.