Candidatura „aproape miliardarului” care isi maltrateaza Maybachul este privita cu suspiciune
Prim campanie pentru euroalegeri din Romania a reusit sa starneasca criticile dure ale presei straine. Dupa ce respectiva campanie a fost criticata si in Romania si peste hotare ca fiind una lipsita de fond, ea este acum surprinsa de cotidianul austriac Der Standard, intr-un amplu comentariu inchinat lui Gigi Becali. Ultranationalistul, „aproape miliardarul” si presedintele partidului PNG, Gigi Becali, este exemplu simbolic al acestei crize profunde prin care trece politica romaneasca, comenteaza ziarul austriac Der Standard.

Politici nul pomenit ar urma, conform sondajelor, sa castige 20 la suta din voturile alegatorilor la alegerile pentru Parlamentul European! Este vorba de o persoana care se compara cu un apostol al politicii romanesti in timp ce se jura ca va curata tara de coruptie si o va face sa luceasca ca soarele de pe cer, scrie Der Standard, citat de Rompres.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.