Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, le-a spus astazi minerilor de la exploatoarea miniera Petrila ca deciziile in cazul lui Miron Cozma au fost eronate, informeaza NewsIn

Aflat intr-un turneu electoral, Marian Vanghelie, i-a luat apararea fostului lider din Valea Jiului si a declarat ca cei care au gresit sunt politicienii care detineau functii la acea data, de la Ion Iliescu, la Petre Roman si Traian Basescu.

"Deciziile care s-au luat asupra lui Miron Cozma au fost gresite. Cred ca Miron Cozma a gresit, dar pedeapsa care i s-a dat a fost o decizie politica", a sustinut presedintele PSD. "Au gresit si Basescu si Iliescu si Petre Roman si alti ministri. Imaginea minerului trebuie schimbata. Nu minerii care au venit acolo (la Bucuresti, n.r.) au gresit, ci intreaga clasa politica a gresit. Ceea ce s-a intamplat intr-o anumita perioada de timp a lasat o amprenta si acest lucru trebuie depasit", a mai comentat presedintele PSD Bucuresti.

Vanghelie a mai declarat ca unul dintre obiectivele sale este legat de sustinerea miscarii sindicale, de carre guvernantii se tem."Trebuie sa intarim sindicatele. Nu trebuie sa ne fie frica de o miscare sindicala reala, pe mine ma intereseaza tot ce inseamna miscare sindicala in Romania, incepand de la baza, pana la nivel national", a mai afirmat liderul social-democratilor bucuresteni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.