Parlamentului, luindu-i astfel apararea protejatului sau Olteanu din fruntea Camerei Deputatilor. Acesta i-a servit diplomatului american o noua “lectie”.
Premierul a taxat vineri dur declaratiile critice ale ambasadorului american Nicholas Taubman la adresa deciziei Parlamentului de a modifica Codul de procedura penala. “Eu consider ca cele doua legi de care vorbim sint proaste, dar acest lucru nu-i da dreptul unui diplomat strain sa faca astfel de declaratii. Intr-o tara europeana, astfel de atitudini nu exista. Eu n-am pomenit ca, intr-o alta tara europeana, ambasadorul unei alte tari sa faca comentarii de genul asta. Sigur, exista modalitati, poate sa mearga la Ministerul de Externe, sa prezinte un punct de vedere. Celelalte state nu folosesc asemenea practici. Nu mi se pare firesc ce a facut ambasadorul”, a declarat vineri premierul la Tirgoviste.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.