Ancheta „Academiei Catavencu” face primele victime: mai multi deputati au anuntat ca returneaza banii incasati pentru chirii
Scandalul generat de situatia celor 26 de parlamentari care au apartamente in Bucuresti si care au primit si indemnizatii de cazare a determinat primele returnari ale sumelor respective. Primul este deputatul PSD Eugen Badalau. Acesta a declarat ca a returnat deja Parlamentului sumele pentru chirie. Colegul sau de partid, deputatul Gabriel Oprea, a ales sa doneze 800 de milioane de lei vechi unui camin de batrini si unui orfelinat. Va returna banii de chirie si deputatul PC Bogdan Ciuca, desi el nu are vreun apartament in Capitala si nici nu a aparut pe lista data publicitatii de presa. Ciuca face acest gest in urma discutiei cu un moderator tv, care i-a reprosat faptul ca primeste bani de chirie in situatia in care are o stare materiala infloritoare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.