Magistratii Curtii de Apel Bucuresti si-au motivat decizia prin care au respins cererea de suspendare a executarii Hotararii de Guvern prin care Mioara Mantale a fost inlocuita din functia de prefect al Capitalei, prin faptul ca, potrivit articolului de lege in baza caruia a fost formulata cererea, „reclamanta trebuia sa faca dovada cazului bine justificat si a conditiei prevenirii unei pagube iminente“.

La termenul din 26 septembrie, avocatul Mioarei Mantale a solicitat judecatorilor Curtii de Apel suspendarea executarii Hotararii de Guvern prin care clienta sa a fost inlocuita din functie, sustinand ca hotararea este emisa cu incalcarea legii. El a invocat in fata instantei existenta unui „prejudiciu iminent“ material si de imagine. Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au considerat insa ca argumentele aduse de avocatul Mioarei Mantale nu sunt suficiente pentru admiterea cererii. „Situatiile juridice invocate de reclamanta (...) nu sunt de natura a conduce la admiterea cererii si la suspendarea actului administrativ contestat, intrucat acestea deriva din simpla aparenta de nelegalitate a actului administrativ (...)“, au retinut magistratii in motivarea deciziei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.