Nicolae Dobrin, una dintre legendele fotbalului romanesc, s-a stins din viata.

Nicolae Dobrin, unul dintre cei mai mari jucatori de fotbal ai Romaniei, s-a stins din viata in aceasta dimineata, la varsta de 60 de ani, informeaza NewsIn.

Marele sportiv al Romaniei, cunoscut sub porecla de "Printul din Trivale", suferea de mai mult timp de cancer pulmonar. Marti dimineata, Nicolae Dobrin a fost transportat de urgenta la spital si internat la terapie intensiva, din cauza ca nu mai raspundea la un tratament cu anticoagulanti. Joi, medicii de la Spitalul judetean Arges afirmau ca fostul mare jucator a fost stabilizat si se afla in afara oricarui pericol, dar ca ar urma sa ramana spitalizat. In cursul acestei dimineti insa, marele fotbalist a incetat din viata.

Medicii de la Spitalul Militar din Bucuresti l-au operat si in primavara pe Nicolae Dobrin si din cauza bolii incurabile, au fost nevoiti sa ii extirpeze o parte din plamanul drept.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.