Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Galati, Stefan Gohoreanu, a declarat, astazi, ca pirotehnistii au incheiat cautarile la Palatul de Justitie fara a gasi vreun dispozitiv exploziv, astfel ca activitatea instantelor a putut fi reluata, informeaza NewsIn.

"Au fost verificate toate salile, conform protocolului aplicat in cazurile de alarma cu bomba. Nu s-a gasit, insa, nimic. Cautarile au fost incheiate oficial putin dupa ora 10.00, cand s-a si dat drumul oamenilor in cladire", a afirmat subcomisarul Stefan Gohoreanu.

Politistii incep acum cercetarile pentru a-l identifica pe autorului alarmei false. Apelul primit la 112 a fost realizat de pe un numar fix din municipiul Galati, insa oamenii legii nu stiu, deocamdata, daca numarul apartine unui client Romtelecom sau unei cabine telefonice din oras.

Dispeceratul unic de urgenta 112 a primit, astazi, la ora 08.37, un apel de la un barbat de 40-50 de ani, care a semnalat prezenta a patru dinamite in incinta Palatului de Justitie din Galati. Echipajele de Politie au evacuat imediat personalul instantelor si civilii care se aflau la Palat cu diverse afaceri judiciare. De asemenea, sedintele de judecata au fost suspendate pe durata cautarilor eventualelor dispozitive explozive.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.