Un apel anonim care semnala astazi prezenta mai multor bombe in incinta Palatulului de Justitie din municipiul Galati, a generat evacuarea intregului personal si a petentilor din cladire, iar politistii cauta dispozitivele explozive, transmite NewsIn.
"Astazi, la ora 08.37, s-a primit un apel la 112 de pe un telefon fix din oras. Vocea era cea a unui barbat de 40-50 de ani. El a spus ca, in doua ore, Tribunalul va fi terminat deoarece ar fi plasat patru dinamite acolo. Am intrat imediat in dispozitiv si am inceput cautarile. Se cauta sala cu sala", a declarat, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Galati, subcomisar Stefan Gohoreanu.

Potrivit aceleiasi surse, personalul instantelor si civilii care se aflau la Palatul Justitiei cu diverse afaceri judiciare au fost evacuati pana la incheierea cautarilor dispozitivelor explozive. De asemenea, sedintele de judecata au fost suspendate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.