„Cel mai bun si mai drept din zona”. Asa l-a caracterizat, potrivit agentiei Rompres, presedintele Traian Basescu pe secretarul general al PD, Vasile Blaga, ieri, pe scena unui spectacol folcloric, in orasul Stei.
Traian Basescu a folosit sarbatoarea locala a orasului pentru a vorbi poporului, timp de 20 de minute, despre alegerile europarlamentare.

„Am marea rugaminte sa nu va lasati pacaliti. Ati aratat si in 2004 ca nu va lasati pacaliti, acum va rog acelasi lucru si mai insistent“, a transmis Traian Basescu, cerandu-le oamenilor sa-i aleaga pe acei candidati care au „cat mai putine legaturi cu trecutul”. Insotit de lideri ai PD, printre care Emil Boc si Elena Udrea, Traian Basescu a facut si o antirecomandare, sugerand multimii sa nu se lase pacalita de cei care promit pensii sau salarii mai mari. Presedintele s-a dat pe el drept exemplu, explicand ca nu a facut astfel de promisiuni, ci a incercat sa faca institutiile statului sa lucreze.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.