Seful Politiei Covasna a trimis la Bucuresti dosarul prin care Consiliul Judetean solicita un aviz pentru reamplasarea panoului
Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Covasna, Demeter Janos, a anuntat ca va ataca in contencios administrativ Inspectoratul Judetean de Politie (IJP) Covasna. CJ ceruse de la Politia Rutiera un aviz tehnic pentru reamplasarea panoului cu inscriptia „Tinutul Secuiesc“ la granita dintre judetele Brasov si Covasna. Termenul pina la care trebuia sa primeasca raspuns a expirat la mijlocul saptaminii trecute, singura reactie a politiei fiind o adresa prin care CJ este informat ca documentatia a fost inaintata Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) „spre consultare“, spune Demeter.

„Este o depasire grosolana a atributiilor. Noi am platit chiar si taxa de urgenta pentru eliberarea autorizatiei. Politia din Sfintu Gheorghe trimite insa dosarul la MIRA. De ce, cind nici macar seful acestei institutii n-ar fi trebuit sa se implice in derularea procedurilor? Este numai de competenta Politiei Rutiere sa spuna daca exista pe panou elemente grafice care ar putea deruta soferii“, acuza presedintele CJ Covasna. El a mai precizat ca panoul va contine acelasi mesaj si va pastra inscriptia „Tinutul Secuiesc“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.