"Interesul public justifica difuzarea acestui film, dar s-a comis un numar de erori profesionale de catre departamentul de stiri, erori de natura sa afecteze credibilitate si prestigiul institutiei publice. Acesta nu sunt in masura sa afecteze adevarul mesajului, in legatura cu cele doua persoane prezente in film. Am considerat ca realitatea a ceea ce faceau acolo cei doi domni este mai presus de eroare", a declarat presedintele CRP, Cristian Tudor Popescu.

Presedintele CRP, a mai spus ca membrii Consiliului de Onoare au decis ca nu a fost incalcat Codul deontologic al clubului. "Codul deontologic nu a fost incalcat in litera lui, prin difuzarea acestui film", a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Consiliul de Onoare al Clubului Roman de Presa (CRP) s-a intalnit astazi, de la ora 12.00, pentru a discuta cazul difuzarii, de catre TVR, a imaginilor cu fostii ministri ai agriculturii Decebal Traian Remes si Ioan Avram Muresan. La aceasta intalnire a fost invitat si directorul Directiei Stiri a TVR, Rodica Culcer.