Ioan Gusa, fratele presedintelui PIN, Cozmin Gusa, a suferit astazi un grav accident de munca si a fost transferat la ora 13.30, cu un elicopter SMURD, la Spitalul de Chirurgie Plastica si Arsi de la Bucuresti, cu arsuri pe 70% din suprafata corpului.

Seful Unitatii de Primire a Urgentelor (UPU) I, Dorin Muresan, a declarat ca muncitorul a fost adus la UPU I, de la Spitalul de Campia Turzii, si ca mai apoi a fost trimis la Bucuresti.

Ioan Gusa, de 55 de ani, angajat ca electrician la SC Mechel Campia Turzii, a fost astazi, la ora 9.55 victima unui accident de munca, in urma caruia a suferit arsuri de gradul I si II pe circa 70% din suprafata corpului.
Inspectorul sef al ITM cluj, Daniel Pacurariu, a precizat pentru NewsIn ca este vorba de un accident de munca. “La fata locului este o echipa formata din 3 persoane care fac cercetari”, a mai spus Pacurariu.

Presedintele PIN Cluj, Dorin Apahidean, a confirmat astazi, pentru NewsIn, ca electricianul care a suferit arsuri la Mechel Campia Turzii este fratele lui Cozmin Gusa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.