Procurorul sef al DNA a declarat, in direct, in timpul emisiunii de miercuri seara, ca nu stie cum au ajuns imaginile la TVR, dar ca, in mod sigur, "nu au plecat de la DNA". Daniel Morar nu a exclus insa varianta ca imaginile sa fie furnizate de la Presedintie, care detinea toate probele acestui dosar.

Marian Nazat, avocat si fost procuror, a ridicat o problema esentiala, si anume cum au ajuns aceste imagini in posesia TVR. Acesta a explicat ca, din punct de vedere legal, acest flagrant nu putea fi organizat datorita imunitatii ministrului Remes.

"Eu sper ca pentru acest flagrant exista un mandat judecatoresc. Daca nu, aruncam in aer intreg Parchetul. Dupa parerea mea, daca Remes nu era ministrul, atunci era demult arestat. O ancheta penala nu este publica, iar ceea ce s-a intamplat in aceasta seara este un abuz. Se dovedeste inca o data ca justitia este o bata cu care se bat politicieni", a explicat Victor Ponta.

Procurorul sef al DNA a afirmat ca nu stie cum au ajuns imaginile flagrantului mass-media, dar ca va face o ancheta in acest sens. "Nu stiu cum au ajuns aceste imagini la TVR. Dar interceptarile s-au realizat pe baza unor mandate emise de un judecator. Flagrantele se pot face si in faza actelor premergatoare. Dosarul cu toate problele s-a dus la presedintele Romaniei, cum cere legea", a declarat Daniel Morar, procuror-sef al DNA, in direct la Realitatea TV.

Daniel Morar a subliniat ca imaginile "nu au plecat de la DNA". In plus, procurorul sef DNA nu a confirmat ca aceste imagini sunt reale, dar a declarat ca in acest dosar s-au facut interceptari.