Platforma pe care vrea sa o vinda Adriean Videanu are o suprafata de sase hectare si se afla intre Palatul Cotroceni si hotelul JW Marriott, iar pretul final se invirte in jurul sumei de 100 de milioane de euro. El considera ca este un pret rezonabil si nu a lasat impresia ca ar fi dispus sa negocieze prea mult. „Este adevarat, am pus la vinzare platforma Titan Mar. Am avut o oferta de 1.000-1.100 de euro/metru patrat, dar am refuzat-o“, a declarat primarul general pentru Cotidianul.

Adriean Videanu spera ca pentru terenul respectiv sa obtina 1.800 de euro/metru patrat, caz in care pretul final ar ajunge la aproximativ 108 milioane de euro. Conform agentiei MEDIAFAX, vinzarea Titan Mar se va realiza prin doua agentii imobiliare. Una dintre ele este Eurisko, pe a carei lista de clienti se afla compania Titan Mar.

Paradoxal, tranzactia depinde intr-o oarecare masura si de primarul sectorului 5, Marian Vanghelie. Semnatura acestuia se va regasi pe certificatul de urbanism din care viitorul client va afla amanunte despre regimul juridic al terenului si despre caracteristicile constructiilor care se vor putea ridica pe terenul respectiv. De-a lungul timpului, intre Vanghelie si Videanu s-au derulat dispute verbale dure, unele generate chiar de afacerile actualului primar general al Capitalei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.