Aflat la inaugurarea unei fabrici de masini unelte portabile, presedintele Traian Basescu a refuzat sa comenteze votul din Parlament. In schimb, i-a raspuns din nou unei ziariste, intr-un limbaj cu subinteles.

Jurnalista: Spuneti-ne un comentariu despre votul din Parlament.

Traian Basescu
: Nu aici, mergem la Bucuresti. Trebuie sa luati comentariile partidelor politice nu ale mele. Nu presedintele a votat. (...)

Jurnalista: Domnule Basescu ati mai vorbit cu Geoana? Ne faceti o declaratie, ne faceti?

Traian Basescu
: Vin direct la tine la birou sa o facem.

Nu este pentru prima data cand presedintele are o astfel de iesire fata de reprezentantii mass-media. In ianuarie 2005, la bilantul Politiei Romane, o ziarista de la Antena 1 l-a intrebat pe presedinte cum i se pare politia. Raspunsul a venit prompt: "In orice caz, mult mai frumoasa decat tine".

Cateva luni mai tarziu, la Bistret, in timpul inundatiilor, seful statului a fost abordat de reporterul Realitatea TV caruia nu i-a acceptat intrebarile si l-a apostrofat: "In spatele tau, care-l ai pe Vantu, cum plangi tu de oameni, mai, baiatule? Cateva sute de mii de oameni au ramas fara averi din cauza patronului dumneavoastra, domnule reporter!"

In octombrie 2006, seful statului s-a adresat unui reporter tot de la Realitatea TV spunandu-i sa se urce pe masa ca sa-i demonstreze ce a invatat el la cursurile de prim-ajutor de la Timisoara. Iar anul acesta presedintele s-a adresat unei ziariste de la Antena 3 cu apelativul "pasarica". Basescu ii indeamna pe ziaristi sa intrebe partidele despre respingerea motiunii


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.