Trupurile neinsufletite ale celor trei persoane decedate ieri dupa-amiaza, in urma prabusirii unui avion de mici dimensiuni in Muntii Capatanii, la 30 de kilometri de Vaideeni-Valcea, au fost scoase din resturile aeronavei, transmite NewsIn.

Actiunea a durat aproximativ trei ore si, potrivit lui Andrei Adrian Mesescu, inspectorul-sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Valcea, operatiunea a fost extrem de dificila intrucat s-a lucrat la o altitudine de 1.600 de metri si intr-o panta de aproximativ 350 de metri. Trupurile neinsufletite ale celor trei persoane au fost duse in Comuna Vaideeni si apoi la Spitalul din Horezu.

La fata locului se afla reprezentantii Autoritatii Aeronautice Civile Romane si cei ai Ministerului Transporturilor, care efectueaza primele cercetari asupra cauzelor accidentului insa avionul nu va fi mutat din loc, intrucat la fata locului sunt asteptati reprezentantii firmei constructoare. Aparatul va fi in pazit in continuare de jandarmi pana cand va fi scos din locul in care s-a prabusit, operatiune ce se anunta extreme de grea, din cauza terenului dificil, informeaza NewsIn.

Potrivit inspectorului-sef al ISU Valcea, Andrei Adrian Mesescu, avionul care s-a prabusit in cursul zilei de ieri, nu are cutie neagra, fapt ce va ingreuna cercetarile cu privire la cauzele accidentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.